test yang amat pelik ( skali seumur hidup)

Monday, October 12, 2009 at Monday, October 12, 2009
TRONOH-30 Sept 2009, satu kejadian pelik telah berlaku di Universiti Teknologi PETRONAS.Hal ni bukn kerna ade kemalangan antara basikal haris ( PE 07/07) mahupon mak cik kafe V5 kene rogol ke ape,,tapi ianya berkaitan dengan satu test di universiti ini yang amat pelik dan bak kata orng TGANU, "teh paling subak skali,tobak ah!".

selanjutnye, mari kite mengulas lagi kejadian ini. megikut sumber yang boleh dipercayai iaitu Buoy Rina, seorang lekturer tlh menyuruh mahasiswa serta mahasiswi Petroleum Engrg 07/07 untuk bersiap dan bersedia untuk test drilling.
sape kah lekturer itu?? hehehe...mn leh mgaibkn orunk xbek..so identity dirahsiakan. xpon kalo eager sgt, kol je bout rina @ 0198765489..hehehe....seterusnya..bila kah test itu?? on da day 1st fter oulz balik cti raya. huh?? WTH( cekma nyer tagline! kopi n lekap ni doe..)..." werghhhhhh( dgn sore besonye),,aku nk raya doe...xmo stdy!", kata MIra Babes.

mungkin ini respons dari anda. 'alah,biase jek pasal test ni..xde yang pelik pom.."....alahai...rilek dulu xabes lagi..apekah?? macam ni, kata lekturer itu dgn sasanye.." ok sape yang pakai baju raya time test tu akan dapat BONUS MARK!".."huh?? bonus mark?? pakai bju raya??...ala ku xbeli pon baju raya taon ni.." kata seorng budak yang berhidung panjang lagi bibir muncung ( identty dirahsiakan )

tatkala tiba hari yang dinantikan...."ja, ko pakai baju mlayu ke p klas?"..kata Naquib, "ntah a doe..ku xtahu lar..bukn pe segan kot"..balas si peja( eh aku lar tu)..nak di buatkn cite, mane nk letk mukhe ni hah, da la ari fisrt day kls..pastu kene pakai bju ry lop..WTF! dek kerna markah bunus itu..ramai lak dak2 PE pakai baju raye.nak dipendekkan cite, lebih kurng almost n seme dak PE menjawab test dangan berpakaian baju raya.

tak abes lagi, selepas test itu abes, "ok sya abercadangan nak bagi rm50 pada sape yang jadi queen n king of baju raya today!" kata lekturer itu sambil melambai2kan dwet wrne ijo itu ke udara. bau dwet itu lantas dgn serta merta myelip di segap ruang penjuru kelas itu..jadi kami undilah untuk king n queen itu..jadi king nye milik acap SERABOOT n queen nye ialah FARA dABABOOOOOM!
sampai disini saja, terima kasehhhhhhhh!!





1 Responses to test yang amat pelik ( skali seumur hidup)

  1. cool. Says:
    This comment has been removed by the author.

Post a Comment