BHMOC09(II)-SBPI GOPENG

Wednesday, September 16, 2009 at Wednesday, September 16, 2009
SALAM BAHAGIA...

dimulakan dengan perkenalan dulu lar....

ape itu bhmoc??
berita harian ke??
ke bintang hati masuk oh cinema????
perlu ke masuk cinema puse2 ni????
perlu ke nk tahu????

aik cam SPONTAN lar plak..adeihh

hahha....seme tu bukn mkne sebenonyer..
BHMOC, mgikut kamus BAHARIAH latan dan WAMP..
ianye adalah BEYONH HORIZON MOTIVATIONAL OUTREACH CAMP..

pada sem ni kiteorng run event ni kat SBPI Gopeng yang terletak kire2 40 kilometerrr dari bumi UTP...
ni lar lebih kureng keadaan sekulah itu...
lawooo doehh...
(~lawa ke?? ASiS lagi cantekkk doehh))


kat sini kire bole katakn base nye cam skola agama a...
bagus dak2 skola ni...
smpai je kat sn seramai 40++ dak utp di bahgikan kepada kumpulan kecil..
hehe...

" ok next faci yang akan jaga group H ialah kak ija, abg capix dan jeng2x.....dumdumdum...abg faizal (~tersengih pah tinge aku time tu )..." kata pegerusi mjlis itu...

dengan serta merta tanpa segan silu dan tanpa terpaksenye..kami be3 dapat lar adik2 IGop ini..
seme nsem2 n cantik2 doe...(~cantiknye diyeorng mglah kn kak ija..hahha)...
ape lagi..bekenaln lah kami semua..

"u name ape?"
" i nme xahin..i duk kat manjg...i suke tido ( lebih2 lak dak ni..ngaaa)"
"o yeke..u yng xpakai bju tu lak nme pe??"
"name i shakira..not shakira watever2 tu k..i suke nyanyi..seme orng kata suare i sdp..melatoppp!"...
ok la..blablabla........

slpas bebincg lama..maka ter-tubuh lah kumpulan HOTSTUFF!! yehaaaaa! (bkn faci yng bg cdgan, diyeorng yang pk sdrik lar)..
jeng2x...berikut adalah member2 HOT kami!...



selama 3 hari kat skola tu..grup ni mmg bes a even xmng pape modul pom..hahha...bes gler a...pas adee yang kene marah,,,ade yng kene sound dpan..ade yng kene puji...dan dapat gak tgk laki nangis...macm2 ade a...mmg rugi a sape yng xpegi..( kan myesal korunk seme kan!!)

pas da balik..pergh...aku ade rase satu feeling ni...

"peling pe weh??"

rindu(jagn gtaw orunk len ek)

"rindu pe lak nye"

seme ni ar...(rujuk perkara di bwah)









..........................................................................................................................................................................

1 Responses to BHMOC09(II)-SBPI GOPENG

  1. amoy Says:

    wahh wahh . tak tahu pon abg peja ada blog -,- haha . btw , mis lah pulak :)

Post a Comment